1 KAART MET IBAN

  • Français
  • Néerlandais
KOOP UW KAART

UW KAART ACTIVEREN IS ZEER EENVOUDIG:

1- Neem uw GSM telefoon
2- Stuur per SMS* < CODE > gevolgd door een spatie en de < laatste 8 cijfers > van uw Kaart naar het volgende nummer: 0496 863584 of vanuit het buitenland +32 496 863584.
Voorbeeld: CODE 12345678
3- U krigt dan binnen enkele seconden uw Pin CODE (niet veranderbaar) per SMS op uw GSM. Deze CODE is persoonlijk en vertrouwelijk** en zal u gevraagd worden in alle winkels en voor geldafnames.
4- Uw Kaart is vanaf nu geactiveerd. U kan ze laden en gebruiken.

Let op :
Het GSM nummer dat u gebruikt voor de activering van uw Kaart blijft geregistreerd met uw PCS Mastercard® Kaart:
SMS instructies voor het beheer van uw Kaart zal allleen maar kunnen van dit telefoonnummer. Gelieve de klantendienst te contacteren op 02 335-0045 om het telefonnnummer dat verbonden is aan uw Kaart te wijzigen.

In geval van verlies van uw Pin CODE dient u ze opnieuw per SMS aan te vragen. Gelieve ook de achterkant van uw kaart zeker en vast te handtekenen.

* Normaal beltarief
** Het is de verantwoordelikheid van de kaarthouder de nodige maatregelen te treffen om de veiligheid van de kaart en de Pin CODE te verzekeren. Deze moet zeker geheim gehouden worden en niet medegedeeld worden aan derden. De Pin CODE mag nergens neergeschreven worden en zeker niet op de kaart of op een ander document. De Pin CODE moet ingevoerd worden op veilige afstand van nieuwsgierige ogen.